Wie zijn wij

Centralpoint. Get IT done.

Centralpoint is de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat je altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste technologie. Voor elk IT-vraagstuk hebben we een concrete oplossing. We houden het eenvoudig waar het kan en creëren duidelijkheid bij complexe IT-uitdagingen. Of dat nu gaat om beveiliging, dataopslag, connectiviteit, mobiel werken, beheer of onderhoud en logistiek. Wij doen alleen waar we goed in zijn, zodat anderen dat ook kunnen doen. Wat je IT-vraag ook is: get IT done.

Get IT done.

We krijgen energie van IT en zorgen ervoor dat het werkt zoals het hoort. We leveren oplossingen die passen bij jouw bedrijf. Voor ons maakt het niet uit of je groot of klein bent. We zijn merkonafhankelijk, dus we kijken vooral naar jouw wensen. Jij en jouw IT staan bij ons centraal. Welke vraag je ook hebt op het gebied van IT, Centralpoint regelt het voor je. Wij zijn pas tevreden, als jij tevreden bent over onze oplossing.

Wat we doen

IT hoort je leven makkelijker te maken. Het moet medewerkers in staat stellen het beste werk te leveren en je organisatie vooruithelpen. En als het even niet werkt zoals het hoort, dan wil je een probleem zo snel mogelijk laten oplossen. Of je nou zelfstandig ondernemer bent, of IT-specialist binnen een grote organisatie; Centralpoint zorgt ervoor dat je altijd kunt beschikken over de beste technologie voor jouw organisatie. We adviseren je bij de keuze voor IT-oplossingen en zorgen dat het werkt. Dat klinkt simpel. En wij doen elke dag onze uiterste best om het voor jou zo simpel mogelijk te houden. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Niet voor niets zeggen we: Centralpoint. Get IT done.

Dustin heeft in 2021 Centralpoint overgenomen. Dustin is een toonaangevende, webgebaseerde IT-partner in de Noordse landen en de Benelux. We helpen onze klanten aan de top te blijven door de juiste IT-oplossingen te bieden, afgestemd op de behoeften van de klant.

We bieden circa 255.000 producten met gerelateerde diensten aan bedrijven, de publieke sector en privépersonen. De verkoop in het boekjaar 2019/20 heeft zo’n 13,2 miljard Zweedse kronen opgeleverd. Iets meer dan 90 procent van de omzet kwam uit de zakelijke markt.

Dustin heeft zo’n 2.300 werknemers en staat sinds 2015 genoteerd op Nasdaq Stockholm. Het hoofdkantoor staat in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.

Persoonlijk advies nodig?

Wil je meer weten over Centralpoint en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring