Van een traditionele naar moderne werkplek

Whitepaper

Van een traditionele naar een moderne werkplek

Tijden zijn zichtbaar aan het veranderen; de 9-5 mentaliteit is langzaamaan aan het verdwijnen, hiërarchische structuren binnen organisaties zijn bijna niet meer van deze tijd en flexplekken vinden overal hun weg in het bedrijfsleven.

We naderen het tijdperk van de medewerkers, wiens inspraak, eisen en wensen een steeds belangrijkere rol spelen. Een digitaal tijdperk, waarin medewerkers zelf beslissen waar, wanneer en met welke technologische hulpmiddelen zij willen werken. Hoe ga je daar als organisatie op een juiste manier mee om?

In deze whitepaper behandelen we een aantal essentiële aspecten van de moderne werkplek. We geven jouw organisatie handvatten om een succesvolle transitie van een traditionele naar een moderne werkplek te maken.

  Persoonlijk advies nodig?

  024 – 209 20 00

  Werkdagen van 08:30 – 17:30

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring