Wandera – Security voor mobiele devices

Medewerkers willen graag altijd en overal kunnen werken, bijvoorbeeld in een café of op het vliegveld. Hiervoor verbinden zij vaak met onbeveiligde wifi-netwerken, een gemakkelijk ingang voor malware. Het is daarom belangrijker dan ooit om mobiele devices te beveiligen. Wandera is een oplossing die hier perfect op aansluit.

De lichtgewicht app van Wandera verzamelt en analyseert data om tijdig aanvallen te detecteren. De mobiele app is gebruiksvriendelijk en waarschuwt medewerkers als er een inbreuk wordt gedaan op het device. Waar EMM en MDM meer policy based is, gaat Wandera verder.

Voordelen Wandera

Meetbare risicoreductie

 

Naadloze integratie

 

Realtime inzicht in incidenten

Identificeert bedreigingen en voorkomt inbreuken

Grip op het dataverbruik van medewerkers

 

Respecteert de privacy van gebruikers

Hoe het werkt

 

Wandera geeft real-time inzicht in het gebruik van mobiele data binnen de organisatie. Al het verkeer van medewerkers wordt geanalyseerd om bedreigingen te identificeren en acties uit te voeren op basis van jouw beleid.

 

Persoonlijk advies nodig?

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring