VMware Airwatch – Beheer jouw mobiele devices

Met VMware Airwatch beheer je jouw mobiele devices vanaf één centrale console, ongeacht het type device en platform. Beheer het toestel vanaf de onboarding, configureer apps en instellingen, pas beveiligingsbeleid toe en los problemen op afstand op. Daarnaast kunt je zakelijke applicaties en gegevens beschermen met een uitgebreid beveiligingsmodel.

Voordelen VMware Airwatch

Deployment 

VMware Airwatch is naadloos te integreren met bestaande deploymenttools. Medewerkers kunnen snel aan de slag, zonder dat je de devices fysiek in handen hoeft te hebben.

Device Management

Beheer de devices die medewerkers gebruiken voor toegang tot bedrijfsgegevens. je kunt de gegevens van je organisatie beschermen door te bepalen hoe medewerkers toegang hebben tot de gegevens en deze delen.

App Management 

Je kunt met App Management devices beperkingen opleggen of toegang geven tot het gebruik van bepaalde (bedrijfs)applicaties.

Security

Bescherm devices en data tegen invloeden van buitenaf. Je kunt updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen. Daarnaast kun je policies instellen voor wachtwoorden en VPN-verbindingen.

Hoe het werkt

Persoonlijk advies nodig?

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring