Apple Business Manager – Zero touch service

Apple Business Manager (ABM), voorheen Apple DEP, is een ‘zero touch’ service die wordt aangeboden door Apple. Alle iPads, iPhones en Macs die in het bezit zijn van de organisatie worden automatisch aangemeld in het mobiele device management (MDM) tijdens de activatie van het device. Dat gebeurt allemaal zonder dat u de apparaten ook maar één keer hoeft aan te raken.

Device Enrollment Program, onderdeel van Apple Business Manager, is de snelste en simpelste manier om iPads, iPhones en Macs te implementeren en te configureren. Dit programma is een ‘zero touch’ service van Apple die het implementeren en configureren van meerdere devices heel eenvoudig maakt. Dit zal uw IT en medewerkers veel tijd en stress besparen!

Voordelen ABM

Vereenvoudiging configuratie

 

Zero-touch

 

Eenvoudig beheer

Sneller aan het werk met devices

Snelle implementatie

 

De beste beveiliging

Hoe het werkt

 

Wat u moet doen

1) Ga naar business.apple.com en maak een account aan. Koppel dit account aan het reseller ID van Centralpoint: 3642E70.
2) Maak een koppeling met jouw MDM-oplossing.
3) Neem contact met ons op via 088 4 300 320 en wij verwerken vervolgens de aanmelding.

Vervolgens kun je in jouw ABM-omgeving de devices aanmelden.

 

Belangrijke update
Apple past op 16 juni 2020 de terms and conditions aan voor Apple Business Manager. Maakt jouw organisatie gebruik van ABM? Dan dien je deze te accepteren. Zolang dat niet gedaan is, kun je geen nieuwe devices  toevoegen. Lees hier meer over deze aanpassingen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring