Sustainability

Sustainability

Bij ons is sustainbility een belangrijk onderdeel van het beleid en een voorwaarde van duurzame groei. Wij doen op een verantwoorde manier zaken met onze stakeholders en wij gaan met hen in gesprek over de verantwoordelijkheid in de supply chain. Wij streven ernaar onze prestaties op het gebied van sustainability continu te verbeteren. Wij hebben verschillende oplossingen om je te helpen bij het behalen van je sustainability doelstellingen.

Carbon Footprint

Data kosten energie en veroorzaken CO2-uitstoot. Alleen al ons internetverbruik stoot vandaag de dag méér CO2 uit dan de hele luchtvaartindustrie. De impact van data op het klimaat is enorm. Start met besparen, kies voor duurzame data. Ontdek hoe je de footprint van je organisatie kan verkleinen

Social return

Social return is ontwikkeld om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer werkgelegenheid te creëren. Ook Centralpoint biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om binnen de organisatie te werken, van distributiecentrum tot kantoor.

Ketenverantwoordelijkheid

Centralpoint maakt deel uit van een inkoop en productieketen en wij hebben een groot aantal toeleveranciers, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Weten waar grondstoffen vandaan komen, wat er speelt bij toeleveranciers en door wie producten vervaardigd worden is voor ons een belangrijk onderdeel in de keten.

Circulaire IT

Wij kunnen je helpen bij het integreren van Circulaire IT in je bestaande IT-omgeving en organisatie. Na de levensduur van je devices kunnen wij de devices van je overnemen en deze prepareren zodat de devices opnieuw ingezet kunnen worden. Zo kun je vandaag al aan de slag met Circulaire IT.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring