Uitgepakt leveren

Om je werk uit handen te nemen bij het transport, wordt jouw apparatuur in ons distributiecentrum uitgepakt en in speciale rolcontainers geplaatst. Het verpakkingsmateriaal wordt vervolgens CO2-neutraal afgevoerd.

Bij grote leveringen scheelt dit ruimte bij het transport en dus ook in het aantal transportbewegingen, waardoor jouw CO2-footprint lager wordt. In een standaard vrachtwagen kunnen 12 blokpallets met onuitgepakte hardware of 24 rolcontainers met uitgepakte hardware vervoerd worden. De hoeveelheid hardware units (bijvoorbeeld laptops, pc’s, monitoren) op een pallet (onuitgepakt) of in een rolcontainer (uitgepakt) is ongeveer gelijk. Als voorbeeld kunnen laptops genomen worden, waarbij er ongeveer 80 in een rolcontainer geplaatst kunnen worden en ongveer 80-95 op een blokpallet (inclusief verpakking).

Bovenstaande heeft tot gevolg dat er indien de hardware uitgepakt geleverd wordt in rolcontainers er ongeveer twee maal zoveel hardware per vrachtrit vervoerd kan worden dan wanneer het op blokpallets geleverd wordt. Wij stimuleren onze klanten om hun aangeschafte hardware om deze redenen uitgepakt te laten leveren. De laatste jaren hebben we dan ook steeds vaker onze goederen uitgepakt geleverd.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring