Inruil en Recycling

Wat doet u met overcomplete of gebruikte apparatuur die niet meer wordt ingezet binnen uw organisatie? U kunt ervoor kiezen om uw hardware opnieuw te gebruiken op het tijdstip dat u het wilt, u kunt het schenken aan een goed doel of wij kunnen uw hardware doorverkopen zodat u er nog een interessant bedrag aan overhoudt. Daarnaast zorgen wij voor een milieuvriendelijke verwerking van de hardware die niet meer geschikt is voor hergebruik.

100% veilige dataverwijdering
Wij gebruiken gecertificeerde dataverwijderingssoftware om de gegevens op uw datadragers te verwijderen. U kunt er ook voor kiezen om uw datadragers fysiek te laten vernietigen. Hiervoor beschikken wij over een eigen pers. Heeft u behoefte aan nog meer zekerheid, dan komen wij uw datadragers vernietigen op locatie.

Vergoedingen of donatie
Wij bieden u de mogelijkheid om uw overcomplete of gebruikte apparatuur te verkopen binnen ons netwerk van organisaties. Uw hardware wordt getest en aan de hand daarvan keren wij u een interessante vergoeding uit. Ook is het mogelijk om de waarde van uw gebruikte apparatuur te schenken aan een goed doel.

Voordelen
Bekijk hieronder de voordelen van het inruilen van uw oude hardware.

  • U hoeft er zelf bijna niets voor te doen
    Van begin tot eind nemen wij al het werk voor u uit handen. Wij leveren u de rolcontainers aan. Uw hardware wordt door onze eigen vrachtwagens opgehaald, uw data wordt op een veilige manier verwijderd en u heeft de vrijheid om te bepalen wat er met uw hardware gebeurt.
  • Uw hardware wordt maatschappelijk verantwoord verwerkt
    Centralpoint heeft MVO volledig geïntegreerd in alle lagen van het bedrijfsproces. Ook bij onze retourname diensten staat MVO hoog in het vaandel.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring