Lookout – Security voor mobiele devices

Steeds meer organisaties maken het voor medewerkers mogelijk om mobiel te werken, toch hoort u vaak over malware of beveiligingslekken. De markt vraagt om een oplossing, waar computers en laptops goed zijn beveiligd, kan nog een inhaalslag gemaakt worden met mobiele apparaten. Lookout is een oplossing die hier perfect op aansluit.

Lookout is wereldwijd leider in mobile security en is specialist in het voorspellen en stoppen van bedreigingen op mobiele toestellen. De app verzamelt en analyseert data om tijdig aanvallen te detecteren. Waar EMM en MDM meer policy based is, gaat Lookout verder. Samen kunnen wij u helpen om mobiele devices beter te beschermen en bedreigingen te voorkomen.

Voordelen Lookout

Het gebruiken van de oplossingen van Lookout biedt u veel voordelen:

g

Meetbare risicoreductie

Naadloze integratie

U

Realtime inzicht in incidenten

Beveiligd mobiel werken

Integratie met MDM-oplossingen

~

Respecteert de privacy van gebruikers

Hoe het werkt

Lookout Mobile Endpoint Security maakt gebruik van een lichtgewicht app op de devices van medewerkers, een cloud-gebaseerde beheerconsole die real-time inzicht geeft in bedreigingen en het lekken van gegevens en de integratie met toonaangevende Enterprise Mobility Management-oplossingen.

Onderzoek – The state of mobile phishing

  Persoonlijk advies nodig?

  Samen met u maken we een risicoanalyse, zodat u zelf ziet of uw mobiele devices goed beveiligd zijn.

  024 – 209 20 00

  Werkdagen van 08:30 – 17:30

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring