Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook

Flexibel, betrouwbaar en beheersbaar

De ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise van 13,3″ biedt de gerenommeerde duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze ThinkPads in een flexibel 2-in-1-apparaat. Chrome Enterprise biedt IT-beheerders eenvoudig cloudbeheer en werknemers de Enterprise-apps die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Dit apparaat is ideaal voor iedereen die thuis, onderweg of op openbare plaatsen werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen voor jouw organisatie wanneer je overschakelt naar Chrome Enterprise? Vraag het onze specialisten!

Onderscheidend vermogen

Deze slanke 13-inch convertible is ontworpen voor cloudgebaseerde werknemers en heeft het allemaal: de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een ThinkPad, de multi-mode flexibiliteit van een yoga, en de cloudgebaseerde beveiliging en beheerbaarheid van een Chromebook. Kies de quad-core AMD Ryzen 7-processor, 16 GB DDR4-geheugen en ontspiegeld UHD OLED-scherm voor snellere contentcreatie, naadloze multitasking of schokvrije videostreaming. Een batterij die meer dan 12 uur duurt, kan een hele dag door werken zonder te zweten.

In tegenstelling tot andere Enterprise Chromebooks, heeft alleen de ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise het doel van Lenovo ontwerpkenmerken, zoals de legendarische ThinkPad TrackPoint en het best beoordeelde toetsenbord, en ingebouwde Lenovo-beveiliging functies, zoals een webcamprivacysluiter die duidelijk op zijn plaats ‘klikt’. En alleen de ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise is gebouwd volgens de kwaliteits- en duurzaamheidsnormen van Lenovo.

Creëer en werk samen

Chromebooks staan erom bekend dat ze het maken van content en samenwerking eenvoudig maken en de ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise vormt daarop geen uitzondering. Dit apparaat is ontworpen voor het maken, bewerken en delen van content. Met een touchscreen en scharnier van 360° functioneert het als een 2-in-1. Je kunt dus typen, aantekeningen maken met de optionele USI-pen of videovergaderingen houden. Er is ook een optionele op de buitenwereld gerichte 5 MP-camera.

Naadloze beveiliging

ThinkShield in combinatie met Chrome Enterprise staat gelijk aan een onverslaanbare beveiligingscombinatie. Onze ingebouwde beveiligingssuite beschikt over een aantal fysieke en biometrische beveiligingsfuncties, zoals een privacyschuifje voor de webcam en een vingerafdruklezer. Chrome Enterprise houdt je bedrijf veilig met naadloze updates en bescherming tegen alsmaar veranderende bedreigingen. Bovendien heeft elk apparaat een Kensington-slot, zodat het indien nodig kan worden vastgemaakt.

ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise

Kracht, snelheid en stijl komen samen in de Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise. Met een touchscreen en scharnier van 360° functioneert het als een 2-in-1 device. Chrome Enterprise biedt IT-beheerders eenvoudig cloudbeheer en werknemers de Enterprise-apps die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Waarom Chrome Enterprise?

Vereenvoudigd beheer

Google Chrome Enterprise bestaat uit Chrome OS, de Chrome-browser en Chrome-devices. Chrome Enterprise geeft je bedrijf toegang tot cloudgebaseerde tools, integraties met producten van derden en ondersteuning voor IT-beheerders.

Zero-touch

De tijden van service packs en het downloaden van heel wat GB’s aan systeemupdates zijn voorbij. Het uitvoeren van updates op Chrome devices vindt plaats zonder vereiste acties van medewerkers en op de achtergrond, zodat de medewerker er niets van merkt.

Devices delen

Na gebruik worden alle lokale gebruikersgegevens gewist, zodat de volgende persoon snel en gemakkelijk toegang heeft tot zijn of haar gegevens via de cloud. Chromebook verloren? Dan kan IT het device uitschakelen. Zo wordt ongeautoriseerde toegang voorkomen en bedrijfsgegevens beschermd.

Voordelen van Chrome Enterprise

Eenvoudiger en sneller voor IT

Met de Google Admin-console heeft jouw IT-afdeling volledige controle, ook op afstand.

Toegankelijk en apps voor iedereen

Toegang tot de cloud, waar je ook bent.

Beveiliging en veilige browser

Meerdere beveiligingslagen en de meest veilige browser beschermen jouw medewerkers tegen bedreigingen.

Snelheid en productiviteit

Vanaf het opstarten van uw pc heb je razendsnel toegang tot de cloud en alle belangrijke informatie.

Budget- en planeetvriendelijk

Hogere productiviteit, minder IT-ondersteuning en lagere hardware- en licentiekosten en ook nog eens milieubewust.

Bestel de ThinkPad C13 Yoga

De ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise levert krachtige prestaties met Chrome OS, een AMD Ryzen™ 7 3700C-processor en een geïntegreerde AMD Radeon™-grafische kaart. Het opstarten duurt maar een paar seconden en zodra een medewerker inlogt, wordt het apparaat uniek voor die gebruiker. Bovendien is deze laptop, in tegenstelling tot de typische ThinkPad, uitgevoerd in Abyss Blue, wat een beetje flair toevoegt aan de stijl van een werknemer.

De Lenovo Thinkpad C13 Yoga blauw is verkrijgbaar op onze webshop.

Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen je graag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voordelen van Chrome Enterprise voor jouw organisatie? Je kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier.  Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.  Je kunt ook bellen naar: 024 – 209 20 00.

 

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring