Jamf Pro – Beheer jouw Apple-devices

Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van de Mac, iPad, iPhone en Apple TV. Jamf Pro is ontworpen om het beheer van Apple devices te automatiseren, terwijl de productiviteit en creativiteit van eindgebruikers gewaarborgd blijft. Ontdek de mogelijkheden van Jamf Pro.

Voordelen Jamf Pro

Deployment

Met behulp van Apple DEP kunnen medewerkers snel aan de slag, zonder dat je de devices fysiek in handen hoeft te hebben. De medewerkers krijgen vervolgens een echte ‘Out-of-the-Box-experience’.

 

Device Management 

Beheer de devices die medewerkers gebruiken voor toegang tot bedrijfsgegevens. Je kunt de gegevens van de organisatie beschermen door te bepalen hoe medewerkers toegang hebben tot de gegevens en deze delen.

App Management 

Koop in één keer alle apps die medewerkers gebruiken en maak deze beschikbaar. Medewerkers kunnen deze vervolgens zelf downloaden en updaten.

Security

Bescherm devices en data tegen invloeden van buitenaf. Je kunt updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen. Daarnaast kun je policies instellen voor wachtwoorden en VPN-verbindingen.

 

Hoe het werkt

Persoonlijk advies nodig?

024 – 209 20 00

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring