IT-diensten overkoepelende dienstverlening

 

Naast de specifieke dienstverlening voor mobiele en vaste werkplekken en datacenters hebben wij een aantal overkoepelende diensten die het inrichten en beheren van uw IT-omgeving nóg eenvoudiger maken. Deze diensten zijn in te zetten voor organisaties met meer dan 500 medewerkers.

Projectmanagement

Voor het uitvoeren en de begeleiding van grote migratieprojecten heeft Centralpoint ervaren projectleiders in dienst. Hierdoor wordt u veel werk uit handen genomen, van projectvoorbereiding tot nazorg.

MVO advies

Bij Centralpoint is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van het strategisch beleid. Wij adviseren u graag op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappij.

Kernassortiment

Wij beschikken over een distributiecentrum waarin we voldoende ruimte hebben om uw assortiment op te slaan. Dit biedt u snelle levertijd, inkoopvoordeel en verlenging van de lifecycle van uw apparatuur.

Inkoopadvies

Aan de hand van uw wensen toetsen wij uw configuraties met de marktstandaarden, zodat u altijd de hardware koopt die bij u past. Wij voeren voor u de uitvraag van en de onderhandeling met fabrikanten uit.

Melkmanroute

Centralpoint beschikt over vrachtwagens en een landelijk distributienetwerk. Een vaste chauffeur levert op een vaste dag in de week uw apparatuur. Dit kan zelfs tot op kamerniveau.

Inventarisatie

Centralpoint inventariseert en registreert de apparatuur op uw locatie(s). Na de totale inventarisatie leveren wij u een complete CMDB-rapportage

Single point of contact

Bij IT-storingen is één telefoontje naar de Centralpoint supportdesk voldoende. Wij zorgen ervoor dat uw probleem wordt verholpen.

Garantie uitbreiding

Wanneer de standaardgarantie niet toereikend is, kan Centralpoint de standaardgarantie verhogen naar ieder gewenst niveau.

Image maken

Wij maken een standaard installatie voor uw devices. Dit kan bestaan uit het besturingssysteem, applicaties, drivers en settings.

Internationale dienstverlening

Centralpoint biedt u ook internationale dienstverlening, zoals bestellingen bezorgen in het buitenland, wereldwijde installatie van uw hardware en SWAP-dienstverlening.

Dupliceren disken/besturingssysteem

Bij aankoop van een nieuwe laptop of desktop extra geheugen besteld inclusief onze inbouwdienst? Centralpoint zet het besturingssysteem over naar de nieuwe disk, zodat uw apparatuur direct te gebruiken is.

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring