Google Chrome
Enterprise

Werk veilig, snel en efficiënt in de cloud

Samen met Google helpen wij je om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het Chrome OS, Chrome Browser of Chrome-devices. Met onze Google Chrome Enterprise kennis ontgrendelen we de zakelijke mogelijkheden van het Chrome-platform.

Waarom Chrome Enterprise?

Google Chrome Enterprise bestaat uit Chrome OS, de Chrome-browser en Chrome-devices. Als u de Chrome Enterprise Upgrade aanschaft krijgt de IT-afdeling toegang tot de ingebouwde businessmogelijkheden van Chrome OS en Chrome devices. Chrome OS is bij uitstek een besturingssysteem dat is geoptimaliseerd voor veilig gebruik en beheer binnen een zakelijke omgeving. Chrome Enterprise geeft jouw bedrijf toegang tot cloudgebaseerde tools, integraties met producten van derden en ondersteuning voor IT-beheerders.

Zero-touch
De tijden van service packs en het downloaden van heel wat GB’s aan systeemupdates zijn voorbij. Het uitvoeren van updates op Chrome devices vindt plaats zonder vereiste acties van medewerkers en op de achtergrond, zodat de medewerker er niets van merkt.

Devices delen
Gebruiken meerdere medewerkers hetzelfde device? Na gebruik van een devices worden alle lokale gebruikersgegevens gewist, zodat de volgende persoon die zich aanmeldt snel en gemakkelijk toegang heeft tot zijn of haar gegevens via de cloud. Als een medewerkers zijn Chromebook verliest, kan IT het device eenvoudig uitschakelen. Zo wordt ongeautoriseerde toegang voorkomen en bedrijfsgegevens beschermd.

Voordelen van Chrome Enterprise

Eenvoudig

Met de Google Admin-console heeft jouw IT-afdeling volledige controle, ook op afstand.

Toegankelijk

Toegang tot de cloud, waar je ook bent.

Beveiliging

Meerdere beveiligingslagen en de meest veilige browser beschermen medewerkers tegen bedreigingen.

Snelheid

Vanaf het opstarten van je pc heb je razendsnel toegang tot de cloud en alle belangrijke informatie.

Kosteneffectief

Hogere productiviteit, minder IT-ondersteuning en lagere hardware- en licentiekosten.

Meer inzicht met de Chrome Enterprise Upgrade

Geavanceerde beveiliging

Als een medewerkers een Chromebook kwijtraakt, kan de IT-afdeling het device gemakkelijk uitschakelen en daarmee de bedrijfsgegevens beschermen.

Flexibele toegang

Flexibele toegang tot bedrijfsgegevens, ongeacht het gebruiksscenario. Integreer met Active Directory- en SAML SSO-providers of schakel gebruikersscenario’s met gedeelde devices in via beheerde gastsessies of de kioskmodus.

Vereenvoudigd beheer

Chrome-devices kunnen veel gemakkelijker worden beheerd. Het IT-team kan het beleid en overzichtsmogelijkheden voor de devices via de Google-beheerdersconsole of een UEM-oplossing van derden.

Nieuws en downloads

Jumpstart met Google Chrome Enterprise

De stap van je huidige IT-infrastructuur naar het Chrome-platform kan complex zijn. Daarom hebben wij het Jumpstart-programma ontwikkeld. In zes stappen helpen we jou met het integreren van het Google Chrome Enterprise-platform.

Gebruiken meerdere medewerkers hetzelfde device?

Na gebruik van een Chromebook worden alle lokale gebruikersgegevens gewist en kan een collega aan de slag. Lees in het Total Economic Impact™-onderzoek van Forrester wat je kunt besparen met Google Chrome Enterprise.

Whitepaper beveiliging met Google Chrome Enterprise

De beveiliging van eindpunten is een van de grootste uitdagingen voor organisaties. Ontdek in deze whitepaper op welke innovatieve manier Chrome Enterprise gegevens beschermt en IT-beheer vereenvoudigt

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over de voordelen van Chrome Enterprise en Chromebooks voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring