Future of Cloud

Van Cloud First naar Cloud Smart

Vrijwel elke organisatie en bijbehorende bedrijfsprocessen kunnen niet langer functioneren zonder de ondersteuning van digitale technologie, het gebruik van de cloud is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Veel organisaties maken gebruik van een cloud first-strategie; een strategie waarbij elke daarvoor geschikte IT-functionaliteit bij de eerst mogelijke gelegenheid naar de cloud verhuist.

Dit zorgt niet altijd voor de meest optimale verdeling van resources. Centralpoint introduceert de Cloud Smart strategie, met een optimale verdeling van het gehele IT-landschap over de on-premise infrastructuur, private cloud en public cloud. 

Sluiten onze business en IT-strategie voldoende aan op onze ambities?
Hoe integreren we nieuwe oplossingen optimaal in onze bestaande IT-omgeving?
Hoe maken en houden we onze Cloud strategie future proof?

Onze continuous value delivery

Digitale transformatie is geen eindige operatie, eerder een continu leer- en groeiproces. Hiervoor is een deskundige en objectieve partner van essentieel belang. Centralpoint neemt die rol graag op zich; in die rol worden de juiste vragen gesteld, de meest relevante technische ontwikkeling geïntroduceerd en gespecialiseerde partners voorgedragen.

Het begint met een nulmeting

Waar we beginnen in de ‘continuous value delivery’ reis, is afhankelijk van jouw situatie. Om de juiste uitgangspunten vast te stellen heeft Centralpoint de nulmeting. Een assessment die de huidige infrastructuur in kaart brengt en business en IT-strategieën inventariseert. Vanuit de nulmeting kunnen we met jou een volgende stap maken in de drie opvolgende assessments:

Voor organisaties die de mogelijke routes naar de Cloud onderzoeken.

Voor organisaties die werken in een (hybrid) Cloud omgeving en op zoek zijn naar nieuwe innovaties en de toepasbaarheid daarvan binnen een (Public) Cloud Validatie van de huidige keuzes.

Voor organisaties met de vraagstukken op het gebied van Data. Denk hierbij aan Data Governance, Data Classificatie, Back-up as a Service en Disaster Recovery as a Service.

Samen werken naar een cloud smart strategie? Begin vandaag!

Lees meer over de Cloud Smart strategie in ons e-book

  Persoonlijk advies nodig?

  024 – 209 20 00

  Werkdagen van 08:30 – 17:30

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring