De mobiele Apple
werkplek voor uw zorgorganisatie

Iedere dag zorg je vol passie voor jouw cliënten, wij jullie met uw digitale struikelblokken.

Juist nu het aanbieden van reguliere zorg van groot belang is, is het hebben van een goede IT-infrastructuur cruciaal. Om jouw zorgorganisatie optimaal te ondersteunen bieden wij een volledig ingerichte werkplek voor een vast bedrag per maand. Van inrichting, beheer en support tot aanschaf van iPads. Kortom alle IT-componenten die je nodig hebt zodat jij je kunt bezig houden met dat waar het om draait: goede en passende zorg bieden aan je cliënten.

Zorg App

Zorgprofessionals willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgregistratie. Zij willen hun uren vooral besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg. Toch is het belangrijk dat de documentatie in het zorgproces goed uitgevoerd wordt en dat de relevante cliëntinformatie altijd en overal beschikbaar is.

De Zorg App van Fierit biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij de zorgprofessional op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen, zonder dat dit ten koste gaat van het cliëntcontact.

Maak de werkplek van jullie zorgprofessionals compleet met de native Fierit Zorg App. Waarom een Native App? Wat is een Native App? klik hier.

Hoe werkt het?

Geen organisatie is hetzelfde, juist daarom kunnen wij je helpen met de inrichting zoals jullie dat willen. Zet modules aan of juist uit. Wij helpen je graag met de stappen naar een goed en gezond IT ecosysteem.

Je bepaalt zelf alle ingrediënten die belangrijk zijn voor jullie medewerkers en jullie organisatie. Wij helpen je graag met het opstellen van beleid, het samenstellen van de IT infrastructuur, waarna je kunt kiezen voor de hardware, software, dienstverlening betaald per maand, per kwartaal of toch ineens!

Zorg App

De Fierit Zorg App biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij de zorgprofessional op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD Fierit kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen. Wij zorgen er samen met Tenzinger voor dat alle devices zijn voorzien van de Fierit Zorg App zodat de zorgprofessional direct aan de slag kan.

Beleid

U wordt door ons begeleid bij het maken van een beleidsdocument voor uw werkplekken. In de beleidssessies bekijken we uw huidige IT-beleid en beschrijven we hoe u het wil inrichten voor (mobiele) devices. Het is belangrijk dat het beleid aansluit op de behoeften van de IT-afdeling én van uw medewerkers.

Preparatie en implementatie

Vooraf bespreken we de door u gewenste opstelling en zullen onze specialisten u adviseren. Vervolgens komen we bij u langs om alle werkplekken en infrastructuur in te richten terwijl uw medewerkers gewoon verder gaan met dagelijkse werkzaamheden.

Beheer

Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan. Er kunnen onder andere updates geforceerd geïnstalleerd worden. Daarnaast kunt u devices op afstand wissen of vergrendelen bij verlies of diefstal. Met de bijbehorende sercuritytools beschermt u uw IT-omgeving tegen invloeden van buitenaf.

Monitoring

U heeft inzicht en toezicht op alle devices, waarbij eventuele problemen en storingen direct zichtbaar worden. Dit is ook uit te breiden naar een managed oplossing met eindgebruiker support, dit betekent dat wij het werk uit handen nemen.

Breakfix en support

Uw defecte devices worden direct op locatie opgehaald en ter reparatie aangeboden. In de tussentijd kunt u gebruik maken van een tijdelijk device zodat de continuïteit van uw organisatie niet in gevaar komt.

Training

Wij kunnen uw medewerkers trainen in het gebruik van de iPad, iPhone of Mac. Klassikaal of op afstand worden de mogelijkheden van het device, de opstartprocedure en de apps die van belang zijn voor de medewerker doorgenomen. Dit kunnen we personaliseren naar de wensen van de organisatie.

Accessoirepakket

Zijn er extra accessoires nodig om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren? Denk hierbij aan printers,, losse schermen of andere onderdelen om u efficiënter te kunnen laten werken. Centralpoint kan u adviseren om samen de juiste accessoires te selecteren.

Financiering

Wat als je deze kosten kunt verdelen en budgetteren over een langere tijd: alleen betalen voor gebruik en geen investering vooraf? Met Device as a Service (DaaS) en Apple Financial Services is dit binnen handbereik.

Een complete werkplek voor een vast bedrag per maand

Voordelen

 • Eén telefoonnummer voor uw IT-vragen.
 • De administratieve werkzaamheden van uw zorgmedewerkers worden vereenvoudigd.
 • Complete mobiele werkplek voor uw zorgverleners, onderweg en op locatie.
 • Device op afstand te wissen bij bijvoorbeeld diefstal.
 • Het Apple ecosysteem: de hardware, software en diensten van Apple die naadloos samenwerken.
 • Flexibel en schaalbaar.
 • Altijd een vervangend device bij een defect.

Centralpoint en Tenzinger

Om goede zorg te kunnen leveren hebben medewerkers naast goede hardware en infrastructuur baat bij de juiste ondersteunende software. Centralpoint werkt samen met Tenzinger en Apple om medewerkers zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Willen jullie de productiviteit verbeteren? Wij brengen je graag in contact met Tenzinger  In de care  – ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ –  is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met onze cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening digitaliseren we zorgprocessen en administratieve processen maken die efficiënt. Met deze diensten vormen we een Tenzinger ecosysteem waar we informatiesystemen van onze opdrachtgevers en partners op aan sluiten.

Graag gaan we ook gezamenlijk met jullie organisatie in gesprek om zowel software als hardware naadloos op elkaar te laten aansluiten.

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. 

Een team van specialisten ontzorgt u bij elke stap naar een nieuwe werkomgeving. Vanaf het beleid, de infrastructuur tot aan de daadwerkelijke implementatie. Wij laten niets aan het toeval over. Neem contact op met ons team van gecertificeerde Apple-specialisten en bekijk hoe u Apple kunt implementeren binnen uw organisatie.

Samen met Fierit ontwikkelen wij een degelijk implementatieplan, een plan dat garant staat voor ontzorging van A tot Z. Of het nu gaat om advies, implementatie of logistieke diensten, wij zijn uw aanspreekpunt!

Direct in contact? Bel ons op 024 – 209 20 00.

  Aanhef

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring