Jumpstart met Chrome OS

Ontdek het Jumpstart-programma

Samen met Google helpen wij je om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het Chrome OS, Chrome browser of Chrome-devices. Met onze Chrome kennis ontgrendelen we de zakelijke mogelijkheden van het Chrome-platform. De stap van je huidige IT-infrastructuur naar het Chrome-platform kan complex zijn. Daarom hebben wij het Jumpstart-programma ontwikkeld.

Zes stappen-programma

Het Jumpstart-programma is afgestemd op elke organisatie, van educatie en MKB tot groot zakelijke organisaties. In zes stappen helpen we jou met het integreren van het Chrome-platform binnen jouw organisatie. Van implementatie, doorontwikkeling tot support.

Na dit programma heb jij een volledige Proof of Concept. Zo maken we de overstap naar Chrome zo klein mogelijk. Onze gecertificeerde Google-specialisten en projectleiders adviseren en ondersteunen jou bij elke stap.

 

Stap 1: Kick-off

We organiseren een workshop met de IT-beheerder van jouw organisatie. Hiermee krijgen wij een goed beeld van de huidige IT-omgeving en de wensen en eisen van de Chrome OS-devices. In deze stap wordt de use-case gevalideerd en aangescherpt.

Stap 2: Chrome OS Readiness scan

Met de Chrome OS Readiness Tool onderzoeken wij welke Windows-devices in je organisatie klaar zijn voor Chrome OS of dat er nog ondersteuning nodig is van VDI- of Parallels Desktop. In een uitgebreid rapport en presentatie krijg je inzicht hoe klaar je bent voor een overstap naar het Chrome-platform. Na dit onderzoek volgt een go/no go-moment.

 

Bekijk stappenplan van Chrome OS Readiness scan

Stap 3: Technische setup

Op basis van de bevindingen in stap 1 en 2 wordt de omgeving geïnstalleerd en geconfigureerd. De omgeving is nu klaar voor de uitrol van Chrome OS-devices.

Stap 4: Testperiode

In deze stap volgt de testperiode. Gedurende een bepaalde periode gaan een aantal key-users testen of de omgeving goed werkt in de praktijk.

Stap 5: TCO-calculator

Met behulp van de Chrome OS TCO-calculator brengen wij de TCO in kaart van een overstap naar Chrome OS en Chrome-devices. De resultaten worden door ons gepresenteerd en gedeeld, zodat je de business case direct voor interne stakeholders kunt uitwerken.

Stap 6: Evaluatie

Nadat alle stappen zijn uitgevoerd, gaan we samen het proces en de omgeving evalueren. Vervolgens wordt er weer een go/no-go beslissing gemaakt.

Haal het optimale uit het Chrome-platform

Als na de evaluatie een go-beslissing wordt genomen, dan stop het proces niet. Ook na een succesvolle implementatie gaan we door met additionele dienstverlening, zodat je het optimale uit het Chrome-platform haalt. Dit bestaat uit 2e- en 3e-lijns support van het admin-console en kennissessies voor jouw medewerkers.

Meer informatie?

Wil je aan de slag met het Jumpstart-programma of meer informatie? Vul dan het contactformulier in op deze pagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring