Een complete oplossing voor jouw leerlingen

Met Choose IT, een concept van Centralpoint, ondersteunen wij je bij digitaal lesgeven. Als IT-specialist binnen het onderwijs weten wij dat bij het aanbieden van digitaal onderwijs meer komt kijken dan alleen het leveren van devices aan jouw leerlingen. Zo is het ook belangrijk om na te denken over oplossingen wanneer een device defect is, financieringsmogelijkheden en de accessoires die je leerlingen aanbiedt. Met Choose IT biedt Centralpoint de best passende devices tegen gunstige voorwaarden en het hoogst mogelijk serviceniveau.

 

Choose IT-portal

Leerlingen en ouders/verzorgers bestellen via Choose IT het device dat het beste bij hem of haar past, inclusief de juiste accessoires. Het assortiment is samengesteld op basis van de beste devices voor het onderwijs van de merken HP en Apple.

Hierbij kun je kiezen uit de volgende platformen: Windows, Chrome OS, MacOS, iPadOS en iOS. Wij zijn gecertificeerd HP Campuspartner en Authorised Apple Educatie Specialist.

Choose IT biedt:

  • Gepersonaliseerde portal
  • Platform onafhankelijkheid
  • Twee merken: HP en Apple
  • Complete ondersteuning
  • Financiering
  • Reparatieservice
  • Verzorgde levering

Gepersonaliseerde portal

De Choose IT-portal wordt gepersonaliseerd en is aan te passen aan jouw wensen en eisen.

Verschillende platformen

Keuze uit verschillende plat- formen: Windows, Chrome OS, MacOS, iPadOS en iOS

Reparatie service

Wanneer een device defect is, kunnen leerlingen deze direct omruilen tijdens schooltijden.

Complete ondersteuning

Wij kunnen je ondersteunen bij jouw complete IT-omgeving, de- vice management en training.

Twee merken

Wij hebben gekozen voor twee vooraanstaande merken: Apple en HP. Zo kunnen wij de beste kwaliteit, prijs, service en garantie aanbieden.

Financiering

Reken het device direct af via iDeal of met creditcard of huur voor een periode van bijvoorbeeld drie jaar.

Advies nodig?

Ben je werkzaam op school en wil ke advies ontvangen over wat Choose IT voor jouw school kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik op de onderstaande button om direct naar het contactformulier te gaan.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring