Centralpoint geeft advies

Wat is uw IT-vraagstuk? Wij hebben voor elk IT-vraagstuk een passende IT-oplossing.

Cloud consultancy

De hoeveelheid data is explosief gestegen en blijft stijgen met de ontwikkelingen van bijvoorbeeld AI en IoT. Deze technieken kunnen uw organisatie veel mogelijkheden bieden, maar heeft u al nagedacht waar u alle data laat? Wij adviseren u graag om uw data en datacenter toekomstbestendig en veilig te maken.

Workplace consultancy

De generieke werkplek is verleden tijd. Om ervoor te zorgen dat medewerkers zo productief mogelijk kunnen werken, is het belangrijk dat de werkplek afgestemd is op hun behoeften.

Onze consultants helpen u met de transitie van traditionele naar moderne technieken.

IT-hardware

Bestel eenvoudig uw IT-hardware via onze webshop. Maak uw keuze uit uiteenlopende merken, een scherpe prijs en indien gewenst krijgt u het geïnstalleerd geleverd. Heeft u advies nodig of vragen over een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

IT-diensten

Wij ondersteunen organisaties met alle denkbare IT-diensten rondom hardware. Hiermee bespaart u, naast kosten, ook tijd, CO2-uitstoot en een hoop zorgen. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten, van levering en installatie van nieuwe hardware en verwerking van het oude tot advies van ervaren specialisten.

Circulaire IT

Wij kunnen u helpen bij het integreren van Circulaire IT in uw bestaande IT-omgeving en organisatie. Na de levensduur van uw devices kunnen wij de devices van u overnemen en deze prepareren zodat de devices opnieuw ingezet kunnen worden. Zo kunt u vandaag al aan de slag met Circulaire IT.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring