Keep Calm.
Be Accezzable.

Keep calm. Be Accezzable.

Accezz gelooft dat een smartphone of ander device niemand mag belemmeren in een actief en succesvol bestaan. Hoe Accezz dat doet? Accezz beweegt met u mee en zorgt ervoor dat u áltijd toegang hebt tot uw meest waardevolle informatiebron: altijd beschermd, altijd opgeladen en daardoor altijd toegankelijk. Keep calm, have Accezz!

Waarom Accezz?

De naam zegt het al. Accezz gelooft dat niemand ooit belemmerd mag worden door een lege of kapotte smartphone en streeft naar toegankelijkheid: altijd én overal. Toen Accezz opgericht werd, hadden de oprichters maar één doel voor ogen: het ondersteunen van iedereen met een druk en actief bestaan. Accezz gelooft dat succesvolle professionals, in de breedste zin van het woord, alleen het beste uit zichzelf kunnen halen als ze zich nooit zorgen hoeven te maken om hun mobiele apparaat.

Accezz

Vier productlijnen, één doel

Accezz bestaat uit vier verschillende productlijnen: Protect, Impact, Mobility en Charge & Connect. Deze productlijnen staan, net als Accezz, voor continue toegankelijkheid tot uw mobiele apparaat.

Protect Series

De Protect lijn biedt goede bescherming in alle situaties die u dagelijks meemaakt en komt daarbij met wat extra’s. Handige opbergvakjes voor pasjes, een flinterdun design, een handige standaard voor het kijken van een film, een fijne handgreep of een kleur die de hoes speciaal maakt. Kortom, bescherming staat op één, maar wordt bij Accezz Protect altijd aangevuld met een extra functionaliteit die u tijdens uw dagelijkse leven verrijkt.

Impact Series

Ontworpen rondom bescherming. Extreme bescherming die u een zelfverzekerd gevoel geeft tijdens het gebruik van uw mobiele apparaat, omdat u zeker weet dat vallen of stoten geen impact hebben op uw toestel. Deze bescherming komt in de vorm van schokabsorberend TPU materiaal, maar ook in de vorm van extra grip. De kans dat uw telefoon uit je hand valt is klein, net als de kans dat uw smartphone beschadigd raakt.

Mobility Series

De mobility productlijn van Accezz. Voor iedereen die weleens onderweg is, raden we één van de Accezz Mobility producten aan. U wilt als succesvolle professional altijd bereikbaar zijn, wat betekent dat u geen lege telefoon kunt gebruiken. Maar hoe zit het dan als u onderweg bent? Zelfs met een volle telefoon kunt u toch onbereikbaar zijn. De Mobility lijn van Accezz kent deze problemen en staat voor veiligheid onderweg. De fietshouders, de autohouders, maar ook de carkits verzekeren u van continue toegankelijkheid, waarbij veiligheid absoluut voorop staat.

Charge & Connect Series

Een schadevrije telefoon die altijd opgeladen is, daar maakt Accezz zich hard voor. Met een lege telefoon kunt u immers niet veel. Dankzij deze productlijn bent u altijd bereikbaar en staat u dus altijd in verbinding met de buitenwereld. Deze producten zorgen ervoor dat uw telefoon snel is opgeladen, zodat u zorgeloos de dag doorkomt. De oplaadkabels zijn 1 of 2 meter lang zodat er altijd genoeg ruimte is. Liever opladen zonder kabel? Ook dat kan! Kies bijvoorbeeld voor de Wireless Charger van Accezz. Leg het toestel op de compacte lader en de telefoon laadt razendsnel op!

Sample box accessoires aanvragen

Wist u dat het gebruik van de juiste accessoires veel voordelen met zich meebrengt? Zo verlengt het de levensduur van devices en verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers. We hebben onlangs een sample box van Accezz accessoires samengesteld. Zo kunt u zelf ervaren wat de voordelen zijn. Wilt u ook zo’n box ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Persoonlijk advies nodig?

  024 – 357 98 88

  Werkdagen van 08:30 – 17:30

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring