Apple bij
Centralpoint

Apple bij Centralpoint

Centralpoint is Apple Authorised Enterprise Reseller; een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd.

Bedrijven en ondernemers

Wij begrijpen goed dat je het allerliefst wil werken met devices die je zelf hebt gekozen. Bekijk hier wat Apple producten voor je organisatie kunnen betekenen.

Overheid

Als het echt veilig moet zijn, begrijpen we goed dat je het liefst voor een Apple product kiest. Of het nu gaat om een eerste stap of juist de oplossing voor een bekend vraagstuk.

Zorg

Wil je in je dagelijkse werk als zorgmedewerkers het meest maximale uit je Apple werkplek halen? Deze onderwerpen brengen je dichterbij je doel.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring