Plan nu een
digitaal vragenuur

Kunt u door de bomen het ‘digitale’ bos nog wel zien?

U bent als school de afgelopen weken noodgedwongen in een situatie beland die niemand had voorzien. Dit vraagt om veel creativiteit, flexibiliteit en discipline, zoals digitaal onderwijs, leren op afstand, ouders die thuis lesgeven en docenten die beeldbellen.

Op internet wordt u overspoeld met de beste tips en tricks over onderwijs op afstand, wij kunnen ons voorstellen dat je echt door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens een interactieve sessie waarin uw vraag centraal staat, helpen wij u graag gelijk op weg. 

Hoe wij dat doen?

Simpel! Plan samen met onze experts een digitaal uurtje, om de uitdagingen te bespreken en waar mogelijk direct op te lossen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Onze experts hebben immers meer dan 15 jaar onderwijservaring, zowel op didactisch als op technisch vlak en zij kunnen u als schoolleider, docent, maar ook als ouder of leerling helpen om met een iPad of Mac te werken.

Schoolleiding

Om de leerlingen onderwijs op afstand te kunnen bieden is er de laatste tijd veel op u afgekomen en moesten er snel keuzes gemaakt worden. Nu dit op gang is, is dit hét moment om te gaan onderzoeken hoe deze, uit nood geboren, technologische sprong kan worden voortgezet als de school weer is geopend.

Kunt u een vervolg geven aan de leercurve die docenten, leerlingen en ouders hebben doorgemaakt? Is uw visie op onderwijs met digitale hulpmiddelen nog actueel? Zijn er mogelijkheden om met dezelfde financiële middelen meer te doen? Onze specialisten gaan graag met u in gesprek!

 

 

IT-afdeling

Een (nagenoeg) lege school kan in de huidige situatie kansen bieden.
Wellicht is het nu de uitgelezen kans om de mogelijkheden te bekijken van IT-beheer in combinatie met Apple-devices.

Welke mogelijkheden zijn er om de uitrol en het beheer van devices te vereenvoudigen? Hoe kunt u het foutloos laten functioneren in de lessituatie? Wat kan een koppeling met (Azure) Active Directory opleveren? Onze specialisten gaan hierover graag met u in gesprek!

 

 

Ouders

Er komt nogal wat op ouders af als zij hun kinderen willen helpen met hun schoolwerk. Hoe kunt u als school ouders hierin ondersteunen? In overleg kunnen wij u hierbij helpen. Denk hierbij aan webinars met sessies over werken met een iPad, hulp bij het instellen van schermtijd of begeleide toegang om te zorgen dat kinderen minder snel afgeleid raken.

Voor advies en een overzicht van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij passen het aanbod aan op de wensen van de school en de ouders, zodat het voor iedereen van meerwaarde is.

Leraren

Geen leerlingen meer fysiek in het lokaal brengt nogal wat teweeg. Helaas maakt de mogelijkheid om via een videoverbinding contact te leggen met leerlingen nog geen goed onderwijs. Toch zijn er enorm veel mogelijkheden om leerlingen ook in deze tijd goed en uitdagend onderwijs te bieden. Op social media en internet lijken de mogelijkheden eindeloos, maar wat past bij uw onderwijs?

Onze specialisten komen uit het onderwijs en kunnen samen met u gaan kijken wat binnen de mogelijkheden ligt en wat goed bij u past. Dit is ook een goed moment om te sparren over hoe uw, recente opgedane, kennis u kan helpen als uw leerlingen weer ‘gewoon’ voor u zitten. Of u nu de eerste voorzichtige stappen zet of die extra stap naar innovatief onderwijs wil maken, wij gaan er graag over in gesprek!

Centralpoint en Apple

Centralpoint heeft ruim 25 jaar ervaring in het leveren van IT-gerelateerde producten en diensten in het onderwijs. Als Apple Authorised Education Specialist kan Centralpoint iedere educatieve instelling volledig begeleiden en ondersteunen bij het inzetten van Apple-devices in de klas. Mede dankzij ons team van gecertificeerde experts, Apple Professional Learning specialisten en consultants bieden wij in elke situatie de beste IT-oplossing.

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met de Apple Specialisten van Centralpoint via apple@centralpoint.nl.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring