Educatie

Centralpoint bezit 25 jaar ervaring in het leveren van ICT gerelateerde producten en diensten in het onderwijs. Als Apple Authorised Education Specialist kan Centralpoint iedere educatieve instelling volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple devices in de klas. Mede dankzij ons team van gecertificeerde experts, Apple Professional Learning trainers en consultants bieden wij in elke situatie de beste totaaloplossing.

Learn & Connect

Learn & Connect is ontwikkeld voor onderwijsinstellingen die willen investeren in de kwaliteit van het onderwijs. Waarbij je naast goede devices ook toegang krijgt tot de kwaliteit van ondersteuning, extra activiteiten en actieve kennisdeling.

Nationaal Programma Onderwijs

Centralpoint biedt ondersteuning bij Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Samen met Apple hebben wij Learn & Connect ontwikkeld, een all-in digitaal programma voor het hele schooljaar die verschillende thema’s uit de leerinterventies van het NPO raakt.

Beheer & Klasmanagement

Centralpoint biedt ondersteuning bij Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Samen met Apple hebben wij Learn & Connect ontwikkeld, een all-in digitaal programma voor het hele schooljaar die verschillende thema’s uit de leerinterventies van het NPO raakt.

Apple Professional Learning

Maak digitaal lesgeven leuker en eenvoudiger

Apple Financial Services

Hik je ook aan tegen de kosten van het vernieuwen van je IT-apparatuur? Elke paar jaar neemt het een fikse hap uit het beschikbare IT-budget. Maar er zijn verschillende redenen om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met Apple Financial Services (AFS): niet langer in één keer een groot bedrag uitgeven, maar betalen naar gebruik.

Iedereen kan
creëren

Iedereen kan
programmeren

Toegankelijkheid

Empowering every user. Geweldige technologie verandert de wereld en creëert dingen waarvan we nooit wisten dat we ze nodig hadden. Maar de beste technologie doet iets eenvoudiger, maar nog veel belangrijker: het zorgt ervor dat de wereld elke dag voor iedereen werkt. Dat komt omdat de beste technologie toegankelijk is – en Apple loopt voorop.

Augmented Reality

Augmented reality (AR) biedt leerlingen meer mogelijkheden om de wereld te leren kennen door die te begrijpen, in context te plaatsen en interactief te verkennen door middel van beweging en actief onderzoek.

iPad

Accessoires

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over deze Apple diensten? Neem dan contact op ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om jou te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact op te nemen.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring