Educatie

Centralpoint bezit 25 jaar ervaring in het leveren van ICT gerelateerde producten en diensten in het onderwijs. Als Apple Authorised Education Specialist kan Centralpoint iedere educatieve instelling volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple devices in de klas. Mede dankzij ons team van gecertificeerde experts, Apple Professional Learning trainers en consultants bieden wij in elke situatie de beste totaaloplossing.

Apple Educatie Festival

Ontdek alle mogelijkheden van iPads in de klas

Augmented Reality op de iPad

Met augmented reality kunnen leerlingen op nieuwe manieren verband leggen tussen wat ze hebben geleerd en de wereld om hen heen.

Apple Professional Learning

Met een aantal belangrijke tips en trucs wordt digitaal lesgeven veel leuker en eenvoudiger.

Beheer en klasmanagement

Door middel van de juiste MDM en Apps is het beheren van apparaten een fluitje van een cent.

Toegankelijkheid in het onderwijs

Het lesgeven met Apple is eenvoudig, intuïtief en gebruiksvriendelijk

MacBook in het onderwijs

Een van de betrouwbaarste oplossingen in het onderwijs.

Referenties

Implementeren van nieuwe devices raken verschillende afdelingen en diverse processen. Een traject die u uitsluitend kunt uitvoeren met partners waarop u kunt vertrouwen. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met een van onze referenties. Deze referenties variëren in grootte en complexiteit en kunnen ter informatie of ondersteuning dienen bij uw organisatie. Lees meer

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring