Apple bij Centralpoint

Apple bij Centralpoint

Centralpoint is Apple Authorised Enterprise Reseller: een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd.

Mac Means Business

Vandaag de dag werken steeds meer bedrijven met Mac. We hebben de 11 belangrijkste redenen om Mac aan het werk te zetten opgesteld. Beginnend met hoe de Apple M1-chip Mac transformeert voor ongekende prestaties, geavanceerde beveiliging en een ongelofelijke batterijduur. Ontdek wat Centralpoint en Mac voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Apple Financial Services

Hikt u ook aan tegen de kosten van het vernieuwen van uw IT-apparatuur? Elke paar jaar neemt het een fikse hap uit uw beschikbare IT-budget. Maar er zijn verschillende redenen om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met Apple Financial Services (AFS): niet langer in één keer een groot bedrag uitgeven, maar betalen naar gebruik.

Apple Employee Choice

Wanneer je mensen de kans geeft om op hun eigen manier te werken – met de tools waar ze vertrouwd mee zijn – worden ze gemotiveerd om het beste werk te leveren. Met Mac, iPad en iPhone kunnen medewerkers nog productiever en creatiever (samen)werken. Dit biedt jouw organisatie veel voordelen.

Buy & Try

Ervaar nu de superkracht van M1. Zonder risico. Nu is de tijd om overstappen naar een Mac! Met Buy & Try krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M1 Apple-devices te testen. Als wij je niet kunnen overtuigen van de voordelen van het product, kun je dit retourneren en krijg je de volledige aanschafprijs terug.

AppleCare

AppleCare biedt deskundige ondersteuning voor jouw Apple-devices. Omdat Apple zelf de hele oplossing ontwikkelt, van hardware en software tot besturings­systeem, biedt AppleCare geïntegreerde ondersteuning en service die je nergens anders vindt.

Single Sign-On

Bespaar tijd en vereenvoudig het inlogproces voor medewerkers met Single Sign-on op Apple-devices.

Apple Business Manager

Apple Business Manager (ABM), voorheen Apple DEP, is een ‘zero touch’ service die wordt aangeboden door Apple. Alle iPads, iPhones en Macs die in het bezit zijn van de organisatie worden automatisch aangemeld in het mobiele device management (MDM) tijdens de activatie van het device. Dat gebeurt allemaal zonder dat u de apparaten ook maar één keer hoeft aan te raken.

iPhone

iPad

Accessoires

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring