Ontdek in vijf sessies wat Apple at Work voor jouw organisatie kan betekenen.

De wereld verandert snel, en dat geldt ook voor het bedrijfsleven. De hardware, software en diensten van Apple werken naadloos samen en geven je medewerkers alle middelen in handen om waar dan ook hun werk te doen. Apple-devices zijn direct integreerbaar in de bestaande infrastructuur. Welke stappen zijn er nodig om dit op een zo optimaal mogelijke manier te doen? Hoe werkt alles met elkaar samen en hoe zit het met de hoge restwaarde van Apple-devices?

Bij Apple at Work staan vijf thema’s centraal om medewerkers optimaal te laten werken: productiviteit, implementatie en beheer, compatibiliteit, security en de investering.

Tijdens de ronde tafel-sessies ‘Apple at Work’ bespreekt een panel van specialisten wat elk thema kan betekenen voor de medewerker, de IT-afdeling en de gehele organisatie. Ook geven we praktische tips en tricks hoe wij jou kunnen ondersteunen. Deze virtuele sessies worden gehost door de specialisten van Centralpoint.

Schrijf je in voor de sessies die bij jou passen, informeer je collega’s en sluit samen aan.

Programma

Productiviteit

18 maart | 11.00u – 12.00u

Krachtige hardware, intuïtieve software en de beste productiviteits-apps op de markt vormen de perfecte combinatie. Apple-devices werken goed samen met onder andere Microsoft 365, zodat je nog efficiënter kunt werken. In deze sessie laten wij jou zien hoe je gebruik kunt maken van Apple-devices en hoe dit de productiviteit van jou en jouw collega’s nog verder verhoogt.

Implementatie en beheer

25 maart | 11.00u – 12.00u

Baseer je de keuze voor een passend MDM op je huidige situatie of hou je ook rekening met de toekomst? Welke mogelijkheden biedt Apple Business Manager en hoe pas je dit toe binnen een  MDM-oplossing? Het is belangrijk dat hier een goed mobiel beleid voor is. Benieuwd wat wij adviseren voordat je overgaat tot implementatie van nieuwe devices? Volg dan deze sessie.

Compatibiliteit

1 april | 11.00u – 12.00u

We zien de vraag naar gebruik van Apple devices binnen bedrijven sterk toenemen. We laten zien hoe eenvoudig medewerkers in staat om hun werk op dezelfde manier te doen als andere medewerkers. Hoe integreer je het Apple ecosysteem optimaal in je bestaande netwerk en infrastructuur? En wat is het effect van de laatste ontwikkelingen?

Platform-beveiliging

8 april | 11.00u – 12.00u

Met behulp van de ingebouwde beveiligingsfeatures van Apple-devices kun je bedrijfsgegevens optimaal beveiligen. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de voordelen voor medewerkers van Identity Management in hun dagelijks werk? Graag leggen we je uit hoe optimale beveiliging en gebruiksvriendelijkheid hand in hand kunnen gaan.

Een slimme investering

15 april | 11.00u – 12.00u

In deze sessie gaan we in op de financierings-mogelijkheden voor Apple- devices en onze aanvullende diensten. Welke financieringsvormen zijn er? Hoe kun je optimaal gebruik maken van de hoge restwaarde van de devices? We bespreken mvo, de voordelen van optimaal lifecycle management en de verschuiving van betalen voor bezit naar betalen voor gebruik.

Voor wie zijn deze ronde tafel-sessies?

De ronde tafel-sessies zijn bedoeld voor medewerkers, managers, en directie die werkzaam zijn op de afdeling IT, HR, Inkoop, Finance en Facilities. Maar zeker ook voor security officers en applicatie beheerders. Bekijk welke sessies bij jou en jouw collega’s passen.

Het doel: de beste Apple ervaring voor jou

Met deze sessies willen wij graag – met de kennis en ervaring van onze specialisten – dieper ingaan op elk van deze thema’s. Met als doel om kennis te delen en jullie te adviseren hoe je de beste ervaring met Apple beleeft in je organisatie en in je dagelijkse werkzaamheden.

Inschrijven

  Aan welke sessie(s) wil je deelnemen?

  Persoonlijk advies nodig?

  024 – 357 98 88

  Werkdagen van 08:30 – 17:30

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring